Gondtalan nyaralás? Biztosan igen.

Autós nyaralást tervez? Nagyszerű! De ne felejtse el az autóját technikailag is felkészíteni, hogy gondtalanul élvezhesse majd a nyaralását.

 

Az autó technikai ellenőrzésének egyik fontos aspektusa a rendszámtartó állapota. Mint rendszámtartó gyártók, gyakran fókuszálunk az utakon közlekedő autók rendszámtartóira, és gyakran találkozunk sérült, törött vagy esztétikátlanul javított rendszámtartókkal. Ez a megoldatlan probléma növeli a rendszám elvesztésének kockázatát, ami még rosszabb, ha ez külföldön történik. Nyaralás alatt biztosan nem szeretne ilyen kellemetlenségeket. Azonban van számukra egy nagyszerű megoldásunk az Alti Giri MONO biztonsági rendszámtartó formájában.

 

A MONO rendszámtartó úgy lett kialakítva, hogy megbízhatóan és erősen tartsa a rendszámot a helyén. 8 biztonsági zárnak és 6 oldalsó klipsznek köszönhetően szinte lehetetlen, hogy a rendszám leessen. Ha egyszer felszerelte a rendszámot a MONO tartóba - annak alapja, a rendszám és a keret egy nagyon erős egységet alkotnak, amely sokkal tovább tart, mint a standard tartók. Bízzon bennünk, tudjuk, miről beszélünk, ezért döntöttünk úgy, hogy megtervezünk egy tökéletesen biztonságos rendszámtartót, amely kiküszöböli a rendszám elvesztésének kockázatát.

 

A MONO rendszámtartó elérhető az alap fényes fekete kivitelben, vagy választhat több mint 20 színakcentus közül, és hangolhatja azt autója színéhez. Ahogy mondjuk, a választás Önön múlik. Ne bízza a véletlenre, válassza a bevált megoldást a MONO rendszámtábla tartó formájában, és élvezze gondtalan nyaralását. Jó szórakozást!

 

 

foto forrasa: pexels.com

Vissza a boltba