Kedves Vásárlóink, 2024. július 19-29-ig szabadságon leszünk. Minden rendelést 2024. július 30-án szállítunk ki. Megértésüket köszönjük és szép nyarat kívánunk. ALTI GIRI TEAM.

Gondtalan nyaralás? Biztosan igen.

Autós nyaralást tervez? Nagyszerű! De ne felejtse el az autóját technikailag is felkészíteni, hogy gondtalanul élvezhesse majd a nyaralását.

 

Az autó technikai ellenőrzésének egyik fontos aspektusa a rendszámtartó állapota. Mint rendszámtartó gyártók, gyakran fókuszálunk az utakon közlekedő autók rendszámtartóira, és gyakran találkozunk sérült, törött vagy esztétikátlanul javított rendszámtartókkal. Ez a megoldatlan probléma növeli a rendszám elvesztésének kockázatát, ami még rosszabb, ha ez külföldön történik. Nyaralás alatt biztosan nem szeretne ilyen kellemetlenségeket. Azonban van számukra egy nagyszerű megoldásunk az Alti Giri MONO biztonsági rendszámtartó formájában.

 

A MONO rendszámtartó úgy lett kialakítva, hogy megbízhatóan és erősen tartsa a rendszámot a helyén. 8 biztonsági zárnak és 6 oldalsó klipsznek köszönhetően szinte lehetetlen, hogy a rendszám leessen. Ha egyszer felszerelte a rendszámot a MONO tartóba - annak alapja, a rendszám és a keret egy nagyon erős egységet alkotnak, amely sokkal tovább tart, mint a standard tartók. Bízzon bennünk, tudjuk, miről beszélünk, ezért döntöttünk úgy, hogy megtervezünk egy tökéletesen biztonságos rendszámtartót, amely kiküszöböli a rendszám elvesztésének kockázatát.

 

A MONO rendszámtartó elérhető az alap fényes fekete kivitelben, vagy választhat több mint 20 színakcentus közül, és hangolhatja azt autója színéhez. Ahogy mondjuk, a választás Önön múlik. Ne bízza a véletlenre, válassza a bevált megoldást a MONO rendszámtábla tartó formájában, és élvezze gondtalan nyaralását. Jó szórakozást!

 

 

foto forrasa: pexels.com

Vissza a boltba