Rendszámtábla mérettáblázat

Ideális rendszámtábla méret

Az Alti Giri MONO Prémium rendszámtábla tartó, alkalmas fém rendszámtábla felszerelésére melynek maximális mérete nem több mint 520x112mm. Ez a méret az ideális méret a MONO Prémium rendszámtábla tartóhoz, és nem utolsó sorban megfelel az európai rendszámtábla szabvány követelményeinek. A nagyobb rendszámtáblák nem alkalmasak az Alti Giri MONO tartóba szerelésre.

A Rendszámtábla mérete fontos

Magyarországon megtalálhatunk több mind 1 rendszámtábla gyártót. Ezért előfordulhat, hogy egyes rendszámtáblák nem felelnek meg az előírt méreteknek. Találkoztunk már olyan rendszámtáblákkal, amelyek 524x112 mm méretűek, és amelyek nem alkalmasak az Alti Giri MONO rendszámtábla tartó felszerelésére. A MONO Prémium rendszámtábla tartó úgy lett kialakítva, hogy szilárd és kompakt egységet képezzen a rendszámával. Ezért olyan fontos a rendszámtábla mérete. A rendszámtáblák ideális mérete a MONO Prémium tartóhoz 520x112mm. Mielőtt megvásárolná az Alti Giri MONO Prémium rendszámtábla tartót, kérjük, mérje meg a rendszámát. Rendszámtábla mérettáblázat, amely tökéletesen illeszkedik a MONO rendszámtábla tartóhoz:

uj magyar rendszamtabla

Segítségre van szüksége?

Ha tanácsra van szüksége a MONO rendszámtábla tartó kiválasztásához az online bolt-ba, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel adunk tanácsot az új MONO rendszámtábla tartó megválasztásában.

Vissza a boltba