Rendszámtábla tartó galéria

Tökéletes végeredmény.

Mint látható, az autó teljes kialakítása fontos, és a MONO rendszámtábla tartó bizonyítja ezt. Nemcsak a minőség, hanem a prémium megjelenés is megfelel a különböző típusú autóknak.

A MONO részletek stílusosak.

A rendszámkeret csak 8mm-rel nagyobb, mint maga a tábla. A magas fényű felület és a decens színek a MONO-t egy prémium dizájn darabbá teszik. A MONO rendszámtábla tartó keretének lágy színkontúrja megfelelően hangolható az autó részleteihez vagy az autó színéhez. A MONO rendszámkeret 18 egyedi színben kapható, amelyeket tervezőink az Ön számára precízen válogattak. A portfólióban speciális színkiadásokat is talál, amelyek megfelelően illeszkednek a sportautókhoz. Az ínyencek számára létrehoztunk egy speciális Tricolor kiadást, állami trikolorral, amely egyedülálló a rendszámtáblák piacán.

Egyediek vagyunk a rendszámkeret piacon, és szeretnénk az Ön első választása lenni. Inspirálodjon a MONO Prémium rendszámtábla tartó galériában.

MONO Prémium rendszámtábla tartó galéria és inspiráció


Audi rendszámtábla tartó

Alti Giri - rendszamtabla keret feherAlti Giri - rendszamtabla keret pirosAlti Giri - rendszamtabla tarto feherAlti Giri - rendszamtabla tarto feketeAlti Giri - rendszamtabla tarto kekAlti Giri - rendszamtabla tarto narancsAlti Giri - rendszamtabla tarto sargaAlti Giri - rendszamtabla tarto szurke

Fiat rendszámtábla tartó

Alti Giri - rendszamtabla keret narancsAlti Giri - rendszamtabla keret piros 2Alti Giri - rendszamtabla keret piros 1

Ford

Alti Giri - rendszamtabla keret narancs 1

Volvo

Alti Giri - rendszamtabla keret piros 3Alti Giri - rendszamtabla keret feher 1

 

A választás az öné ;)
Vissza a boltba