Rendszámtábla tartó MONO

Prémium, szimmetrikus és egyedülálló rendszámtartók reklám nélkül.

Ár

500 Ft8000 Ft
15008000
összesen 21 termék

"A MONO rendszámtartó megtervezésekor úgy döntöttünk, hogy a piacon a legjobb rendszámtábla tartót készítjük el, amely egyedi kiegészítője lesz autójának, elegáns kialakítással és stabil rögzítéssel."

A design stúdió közreműködésével egy forradalmian új és innovatív rendszámtábla tartót terveztünk meg és gyártottunk le. Miben különbözik a MONO Prémium rendszámtábla tartó a hagyományos rendszámtábla tartóktól? Mondjuk mindenben, minimalista kivitelezés, eredeti felépítés és a felhasznált anyagok kiváló minősége.

fekete rendszámtábla tartóAz Alti Giri MONO rendszámkeret prémium kivitelezése - reklám nélkül és stílusosan

Észrevette, hogy az intenzív grafika befolyásolja járműve tökéletes megjelenését? Megváltoztattuk ezt a trendet a prémium dizájn reklám nélküli tervezés javára. Hiába keresné az Alti Giri logót a tartó látható részén, de annak ellenére is gyorsan és egyértelműen azonosítani tudná. Köszönhetően a 8 mm vékony, szimmetrikus keretének a teljes kerületén egyszerűen összetéveszthetetlen és elegáns. Ennek alapja egy fényes fekete kivitel, amely minden autóhoz megfelelően passzol. Diszkrét kialakítása kiválóan mutat a Youngtimer, Gran Turismo, Hot Hatch, SUV és Sport autókon.

Ügyfeleink nemcsak az esztétikus részletek kedvelői, egyben azok is, akik törődnek járművük tökéletes és zavartalan megjelenésével. Számukra terveztünk ezt a kifinomult megoldást színes akcentussal - egy vonal, amely a külső keret teljes kerületén körbefut. Több mint 18 különböző formatervezés áll rendelkezésre, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy újabb remek darabokat mutassunk be.

Az egyik kliens azt szeretné, ha a keret egybeolvadna a karosszériával vagy a rendszámmal, míg egy másik azt szeretné, ha a keret diszkréten kiemelkedne a jármű részleteivel vagy stílusával, például a csodálatos olasz trikolórral. De mi egyesíti mindezeket a tulajdonosokat abban, hogy a kliensek a MONO-t viseljék járművükön? Valami különlegesre vágyik? Vagy szenvedélyre, hogy kifejezze érzelmeit, vagy egyszerűen önmagának és az autónak a legjobbat adni? Az okok különbözőek. Mi az öné?

Az Alti Giri MONO tartó szerkezete - minden irányban egyedülálló

MONO-vs-standard-kulombseg

           Standard rendszámtábla tartó                                    Alti Giri MONO - prémium rendszámtábla tartó

A tervezési megoldás eredménye egy tökéletes rendszámtábla tartó, amely rendkívüli szilárdságot nyer a tartó alapjának, a jármű rendszámának és a felső keretnek az egyesítésével. A többpontos zárórendszer (4db felül és 4db alul) a rendszámtáblát szorosan és biztonságosan tartja. Ez az egyedülálló védelem aminek nincs a piacon ellenfele a MONO tartót biztonságossá teszi. Miután lekattintsa, amit hallani fog, nemcsak meglátja az erejét, hanem érezni is fogja.

 

Alti Giri MONO rendszámtartó anyaga - aláhúzott egység

altigiri feher rendszamtabla tarto

Az anyagok minőségén és mennyiségén nem spóroltunk. Ez egy kiváló minőségű ABS műanyag hozzáadott adalékokkal, amelyek biztosítják csillogó és a hosszú élettartalmát. A robusztus alap, ellentétes trenddel rendelkezik, mint a külső keret, amely az Alti Giri logót viseli, szolíd es egyben szilárd kialakítású. Ez a legfontosabb alapja a funkcionális designnak, ahol csak a szereléshez szükséges lyukak találhatóak és ezek közepén elhelyezkedik az „1” szám. Na miért is? Mit gondol ? Igen, ez az első számú választás az autózás szerelmeseinek, akik adnak a minőségre és minden részletre odafigyelnek.

  

Ha ezzel ön is így van, akkor egyszerűen az Alti Giri MONO Prémium rendszámtábla tartó az ön számára lett létrehozva.

rendszámtábla tartó szín

 

GALÉRIA 

PRÉMIUM RENDSZÁMTÁBLA TARTÓ ALTI GIRI MONO | VLCRO

 

 

 

Vissza a boltba