Kedves Vásárlóink, 2024. július 19-29-ig szabadságon leszünk. Minden rendelést 2024. július 30-án szállítunk ki. Megértésüket köszönjük és szép nyarat kívánunk. ALTI GIRI TEAM.

MONO Grey | Szürke rendszámtábla tartó - 2db

Prémium, fényes és minimalista rendszámtábla tartó, reklám nélkül - Alti Giri MONO GREY - rendszám keret szürke akcentussal.

Azok számára tervezve, akik értékelik az elegáns és részletekre kiterjedő megoldásokat.

Az ár párban értendő.

Várható kézbesítés:
25.7.2024
Raktáron
Márka: Alti Giri
7 000 Ft / (2db) 5 512 Ft ÁFA nélkül
Kategória: Rendszámtábla tartó MONO
Jótállás: 2 év
Súly: 0.49 kg

A rendszámtartók közötti egyes szám.

A MONO tartó tervezésekor azt tűztük ki célul, hogy a legjobb rendszámtartót hozzuk létre a piacon, amely diszkrét kiegészítője lesz az autónak elegáns dizájnnal és stabil rögzítéssel a rendszámtáblákhoz. Sikerült! Együttműködve egy tervezőstúdióval, kifejlesztettünk egy forradalmi és innovatív rendszámtartót, amely prémium kategóriában az első számú választás. Minimalista dizájnjával, egyedi és biztonságos szerkezetével, minőségi anyagokból készült, a MONO rendszámtartó az autórajongók elsőszámú választása, akik a legjobbat szeretnék.

Prémium dizájn, reklámmentes és stílusos.

Észrevették, hogy a rendszámtartókon lévő intenzív, zavaró reklámok befolyásolják az autójuk esztétikáját? A hagyományos, grafikával ellátott rendszámtartó az autóját ingyenes mobil hirdetéssé alakítja. Megváltoztattuk ezt a trendet a prémium dizájn - a reklámmentes dizájn - javára. Az Alti Giri logót hiába keresné a tartó látható részén, mégis gyorsan és egyértelműen azonosítható. 8 mm vékony, szimmetrikus keretének köszönhetően egyszerűen felismerhető és elegáns. Alapja a fényes fekete kivitel, amely minden autóhoz illik.

A színek kiválasztása rajtad áll.

Ügyfeleink nemcsak a részleteket kedvelő, esztétikai érzékkel rendelkező emberek, hanem azok is, akik számára fontos az autójuk tökéletes és zavartalan megjelenése. Számukra terveztünk egy színes akcentust - egy csíkot, amely a külső keret körül fut, tökéletesen összehangolva a rendszámtartót az autó karosszériájának színével vagy kiegészítőivel. Több mint 20 színakcentus áll rendelkezésre - a standard színektől a metálos színeken át a háromszínűekig, és folyamatosan dolgozunk az újabb nagyszerű darabok bevezetésén.

Egyedi szerkezet minden szempontból.

A szerkezeti tervezés eredményeként tökéletes rendszámtartót hoztunk létre, amely az alap, a rendszámtábla és a felső keret összekapcsolásával extra szilárdságot kap. A MONO rendszámtartó egyedi, 8 zárral rendelkező rendszere - négy a felső és négy az alsó részen - tökéletesen erős rögzítéssel, a piacon verseny nélküli. A zárak bekapcsolása után, amit hallani is fog, nemcsak látni fogja a tartó szilárdságát, hanem érezni is.

A tartó anyaga a minőség szimbóluma.

Nem spóroltunk az anyagok minőségén és a maga az anyag sem volt olcsó. A felső keret kiváló minőségű műanyagból készült, amelynek adalékanyagai magas fényű felületet és hosszú élettartamot biztosítanak. A robosztus alap szilárd és erős kivitelű, és a MONO tartó funkcionális dizájnjának alapja. Csak a szükséges felszerelési lyukakat tartalmazza, és a "1" számot a középpontba helyeztük. Szerinted miért? Igen, ez az első választás az autósok számára, akik számára fontos a minőség és a részletek. Ha ön is közéjük tartozik, a MONO tartó önnek készült.

A termék előnyei:
  • Minimalista, sportos-elegáns dizájn vékony és szimmetrikus kerettel, reklám nélkül
  • A felhasznált anyagok magas minősége, maximális precizitással feldolgozva
  • 8 pontos zárszerkezet, amely biztonságosan védi a rendszámtáblát
  • Több mint 20 színakcentus a rendszámtartó tökéletes összehangolásához az autó színével és kiegészítőivel
Telepítés:

A MONO rendszámtartó ideális a szabványos fém európai és magyar rendszámtáblák (520 x 112 mm, azaz EU szabvány méret) felszereléséhez. A tartó teljes mérete csupán 526 x 120 mm!!! A telepítési eljárást megtekintheti a telepítési videónkban is.

A csomag tartalma:
  • 2 rendszámtartó (2x alap és 2x rendszám keret szürke akcentussal)
  • 2 rendszámtábla felszereléséhez
  • Modern csomagolás
  • Telepítési útmutató

Az Alti Giri csavarokat a MONO tartókhoz külön megvásárolhatja - ITT.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az autórajongók első választása

ALTI GIRI - Prémium rendszámtábla tartó

Vissza a boltba