MONO Performance blue | Performance kék rendszámtábla tartó

Performance kék rendszámtábla tartó - MONO Performance blue (2 db)

A MONO Performance blue rendszámtábla tartó 2 darabban van szállítva (előre és hátra) és az ár 2 darabra vonatkozik. Méretileg a MONO rendszámkeret az EU dimenzióihoz lett tervezve.

Várható kézbesítés:
23.3.2023
Raktáron
Márka: Alti Giri
7 000 Ft / (2db) 5 833 Ft ÁFA nélkül
Kategória: Rendszámtábla tartó MONO
Jótállás: 2 év
Súly: 0.49 kg

Ultra vékony, extrém stabil és reklám nélküli fekete rendszámtábla tartó Alti Giri MONO Performance blue azok számára készült, akik értékelik az elegáns és kifinomult részleteket. A MONO rendszámkeret fontos elem, amely biztonságosan tartja a rendszámtáblát.

A durva kereteknek nincs esztétikai hatása, és rontják az összbenyomást. A megoldás a MONO - prémium rendszámtábla tartó, amely a minőségi kivitelezésnek köszönhetően nem csak a rendszám stabil rögzítését, hanem a tökéletes megjelenést is garantálja. 

Az Alti Giri MONO Performance blue az első rendszámtábla keret, amely azonnal tetszeni fog.

A MONO rendszámtábla tartó prémium kivitelben, egyedi felépítéssel és minőségi anyaggal. Röviden a MONO azoknak lett kifejlesztve, akik a legjobbat akarják. A MONO Európában készült.

Tökéletes 520 x 112 mm méretű Magyar fém rendszámtáblák felszereléséhez (EU szabványos méret). A tartó teljes mérete 526 x 120 mm.

Az Alti Giri MONO prémium rendszámtáblát mindenekelőtt finom és nagyon elegáns kialakítása jellemzi. A fekete ABS műanyag használatának köszönhetően robusztus, rugalmas és tartós. Nincs többé imbolygás, zörgés és remegés.

Az összeszerelés nagyon egyszerű, és a mellékelt szerelési útmutató segítségével néhány perc alatt elvégezhető. Hogyan lehet a MONO rendszámtábla tartót összeszerelni? Egyszerűen nézze meg a telepítési videót.

Az Alti Giri MONO rendszámkeret prémium kialakítása - reklám nélkül és stílusosan

Észrevette, hogy az intenzív grafika befolyásolja járműve esztétikáját? Megváltoztattuk ezt a trendet a prémium dizájn reklám nélküli tervezés javára. Hiába keresné az Alti Giri logót a tartó látható részén, de akkor is gyorsan és egyértelműen azonosítja. Köszönhetően a 8 mm-es vékony és szimmetrikus keretének a teljes kerületen egyszerűen összetéveszthetetlen és elegáns. Ennek alapja egy fényes fekete kivitel, amely minden autóhoz ideális. Diszkrét kialakítása  kiválóan mutat a Youngtimer, Gran Turismo, Hot Hatch, SUV és Sport autókon.

Ügyfeleink nemcsak az esztétikai érzékű részletek kedvelői, hanem azok is, akik törődnek járművük tökéletes és zavartalan megjelenésével. Számukra megoldást terveztünk színes akcentussal - egy csíkkal, amely a külső keret teljes kerületén körbefut. Több mint 20 különböző formatervezés áll rendelkezésre, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy újabb remek darabokat mutassunk be. Az egyik vásárló azt szeretné, ha a keret összeolvadna a karosszériával vagy a rendszámmal, míg egy másik azt szeretné, ha a keret diszkréten kiemelkedne a jármű tartozékaival vagy stílusával, például a csodálatos olasz trikolórral. De mi egyesíti mindezeket a tulajdonosokat abban, hogy a MONO-t viseljék járművükön? Valami különlegesre vágyik? Vagy szenvedély, hogy kifejezze érzelmeit, vagy egyszerűen önmagának és az autónak a legjobbat adni?
Az okok különbözőek. Mi a öné?

Az Alti Giri MONO tartó szerkezete - minden irányban egyedülálló

 A tervezési megoldás eredménye egy tökéletes rendszámtartó, amely rendkívüli szilárdságot nyer a tartó alapjának, a jármű rendszámának és a felső keretnek az egyesítésével. A többpontos zárórendszer (4db felül és 4db alul) a rendszámtáblát szorosan és biztonságosan tartja. Ez az egyedülálló védelem aminek nincs a piacon konkurens a MONO tartót biztonságossá teszi. Miután rájuk kattintott, amit hallani fog, nemcsak meglátja az erejét, hanem érezni is fogja.

Alti Giri MONO rendszámtartó anyaga  - aláhúzott egység 

premium rendszamtabla tarto mono keret

Az anyagok minősége és a felhasznált anyagok önmagukban nem kímélték. Ez egy kiváló minőségű ABS műanyag adalékokkal, amelyek biztosítják fényét és a hosszú élettartam. szilárd felépítésű robusztus bázis viseli az Alti Giri logót. Ez a legfontosabb alapja a funkcionális designnak, ahol csak a szükséges lyukakat szereléshez és helyeztük a „1” számot a közepén. Mit gondol, miért? Igen, ez az első számú választás az autózás szerelmeseinek, akik törődnek a minőséggel és minden részletét.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az autórajongók első választása

ALTI GIRI - Prémium rendszámtábla tartó

Vissza a boltba