Alti Giri - Teljes gázzal

Mi mit jelent pontosan az Alti Giri, és miért kapcsolódik ez a név a rendszámtartókhoz?

 

Ha autós rajongó vagy, talán már találkoztál ezzel a kifejezéssel. Az Alti Giri olasz kifejezés, ami "magas fordulatot" vagy "teljes gázt" jelent. Ez egy gyakran használt kifejezés az autós világban, különösen a gyors és sportautók rajongói körében. Számukra a magas fordulat a vágyott elsőséghez vezető út. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Alti Giri rendszámtartók tervezésekor és gyártásakor "teljes gázt" adjunk a piacvezető pozíció elérésének céljából.

 

Autós dizájn iránti szenvedélyünk inspirálta a Alti Giri rendszámtartók fejlesztését. Szerettünk volna valami egyedit létrehozni, ami ötvözi a sportosságot, az eleganciát és a biztonságot. Létrehoztunk egy rendszámtartót a piacon található legvékonyabb kerettel, mindössze 8 mm-rel, ami lehetővé teszi, hogy a tartó minél diszkrétebb legyen és a lehető legkevésbé zavarja a gépjármű általános dizájnját. A MONO tartónk emellett egyedi konstrukciót is tartalmaz, ami biztonságosan tartja a rendszámot, így nem kell aggódnod a biztonságáért. Emellett több mint 20 színakcentust is készítettünk, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő MONO tartóját. A lehetőségek korlátlanok, a választás rajtad áll.

 

Számunkra az Alti Giri többet jelent, mint csak egy név. Ez a törekvésünk kifejeződése, hogy a lehető legjobb terméket nyújtsuk, ami megfelel az elvárásaidnak. Szeretnénk, ha stílusosan és magabiztosan éreznéd magad, amikor ránézel az autódra és látod rajta a mi rendszámtartónkat. Mi vagyunk a rendszámtartók közötti első szám, és az első választás szeretnénk lenni mindenkinek, aki a legjobb rendszámtartót keresi autójához. A MONO rendszámtáblatartót neked készítettük.

Vissza a boltba