Mágneses rendszámtábla tartó MAGNETO - 1 szett

A mágneses, innovatív és láthatatlan rendszámtartó, az ALTI GIRI MAGNETO, az igazi autórajongóknak és gyűjtőknek.

Az ár egy szettre vonatkozik (2 rendszámtábla telepítéséhez).

Várható kézbesítés:
18.6.2024
Raktáron
Márka: Alti Giri
25 000 Ft / szett 19 685 Ft ÁFA nélkül
Kategória: Mágneses rendszámtábla tartó MAGNETO
Jótállás: 2 év
Súly: 0.49 kg

Lépjen ki a tömegből és hívja fel magára a figyelmet!

Bemutatjuk az új módszert a rendszámtáblák rögzítésére. Fedezze fel az új mágneses rendszámtábla tartót az ALTI GIRI - MAGNETO-tól. A MAGNETO azok számára készült, akik szeretik a minimalista dizájnt, és gyakran veszik le a rendszámtáblájukat, akár mosás közben, autós találkozókon, vagy csak akkor, amikor parkolóba vagy bemutatóterembe állítják autójukat.

A MAGNETO mágneses tartóink 100% -ban rejtve vannak a rendszámtábla mögött, így a rendszámtábla rendkívül esztétikusnak tűnik. A beszerelés csak 6 mm vastag, így a rendszámtábla szinte hozzá simul az autó karosszériájához.

Minőség, biztonság, sokoldalúság.

A sorozatgyártást hosszú hónapok tesztelése és több ezer megtett kilométer előzte meg, amelyeknek köszönhetően biztosak vagyunk és bízunk termékünkben. Minden MAGNETO rendszámtartó akár 16 neodímium mágnessel rendelkezik, így kiválóan működik magas sebességnél vagy változó időjárási körülmények között is.

A MAGNETO tartónk bármilyen rendszámtábla mérethez igazodik. Függetlenül attól, hogy motoron vagy autón utazike, legyen az a tábla európai vagy amerikai, a tartónk illeszkedni fog és megfelel az elvárásainak.

 

A termék előnyei

• ALTI GIRI tradicionális magas minőségű kivitelezése

• láthatatlan rendszámtábla rögzítés

• gyors és egyszerű telepítés

• ideális ajándék autórajongóknak

 

Telepítés

A MAGNETO tartónk egyik sok előnye a könnyű telepítése. Az eredeti tartó cseréje az új MAGNETO tartóra csak néhány percet vesz igénybe, és csak egy csavarhúzóra van szüksége a telepítéshez. Minden tartó két részből áll - az egyik rész (A) a lökhárító oldalán csavarokkal rögzített, a másik rész (B) a rendszámtábla oldalán 3M VHB szalaggal rögzített. Ezek a részek erősen kapcsolódnak egymáshoz neodímium mágnesekkel.

A csomag része a részletes útmutató is. Az egész szettet egy rendkívül esztétikus dobozban kapja, amelyet kifejezetten erre a termékre terveztek.

 

A csomag tartalma

• 4 tartó a két rendszámtábla telepítéséhez

• 2 darab zsírtalanító kendő

• csavarok szettje

• modern fekete csomagolás

• telepítési útmutató

 

mágneses rendszámtartó

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az autórajongók első választása

ALTI GIRI - Prémium rendszámtábla tartó

Vissza a boltba