Tépőzáras rendszámtábla tartó - 10 pack

Láthatatlan és keret nélküli rendszámtábla tartó teljes felületű tépőzárral - ALTI GIRI VCLRO-ZIPS - prémium minőségben a legjobb áron a piacon, 10 készlet 10 járműhöz.

Az ár 10 készletre vonatkozik.

Várható kézbesítés:
23.4.2024
Raktáron
Márka: Alti Giri
70 000 Ft –28 % 50 000 Ft / szett 41 667 Ft ÁFA nélkül
Kategória: Tépőzáras rendszámtábla tartó VLCRO
Jótállás: 2 év
Súly: 0.49 kg
10pack Tepozaras rendszamtarto VLCRO
Szuper Ár %%%
70 000 Ft –28 %

Tűnjön ki elől és hátul is!

Az Alti Giri VLCRO egy modern és stílusos rendszámtábla tartó tépőzárral. Teljesen láthatatlan és keret nélküli megjelenéssel büszkélkedhet. A VLCRO tartó lehetővé teszi a rendszámtábla egyszerű és gyors rögzítését fúrás nélkül. A pontosan vágott teljes felületű tépőzár és az erős ragasztó anyag stabil és biztonságos rögzítést biztosít a rendszámtáblának.

Minőség, biztonság és stílus.

Az Alti Giri összes terméke átesik tesztsorozatokon, és ez nem volt másképp a VLCRO tartó esetében sem. Ezért biztosan állíthatjuk, hogy a VLCRO tartó prémium minőségű termék, amelyhez csak a legjobb minőségű anyagokat használták. A szuper erős ragasztó és maga a tépőzár is ellenáll minden időjárási körülménynek, évszaknak, sebességnek vagy autómosásnak, és biztonságosan tartja a rendszámtáblát a helyén. A MONO tartóval eltávolítottuk a reklámot, a VELCRO tartóval csak a rendszám marad! Teljesen keret nélkül és csavarok nélkül az autója igazi figyelemfelkeltő lesz az úton.

A termék előnyei

• Pontosan vágott teljes felületű alap, ami alkalmas európai és magyar rendszámokhoz, 500x100mm méretben

• Magas minőségű ragasztó anyag a stabil kapcsolathoz

• Magas ellenállás külső hatásokkal szemben

• Zavartalan és tiszta megjelenést biztosít

 

Telepítés

A VLCRO tartó telepítése nagyon egyszerű, de fontos a telepítési eljárás betartása. A járművén és a rendszámtábla hátoldalán, ahol a VLCRO tartót fogja felragasztani, alaposan tisztítsa meg a felületeket, majd zsírtalanító kendővel zsírtalanítsa. Hagyja megszáradni a felületeket, majd pontosan ragassza fel a VLCRO tartót (a "szőrös" részt a rendszámtábla hátoldalára, a "horog" részt a járművön a rendszámtábla helyére). A tökéletes tapadás érdekében használhatja a csomagban található eszközt - a squegee-t. Ezután erősen nyomja össze a két felületet - az eredmény tökéletes lesz. A telepítési eljárást megnézheti a telepítési videónkban is.

 

A csomag tartalma

• 20 darab teljes felületű tépőzár szett 20 rendszámtáblához (méret: 500x100mm)

• 1 squegee - műanyag eszköz a ragasztáshoz

• 20 darab zsírtalanító kendő a felületek zsírtalanításához

 

Szerelési videó

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az autórajongók első választása

ALTI GIRI - Prémium rendszámtábla tartó

Vissza a boltba